fbpx

Over mij

Face behind de vintage oester

Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Lieselot, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik heb een voorliefde om, naast mijn kantoorbaan, met mijn handen bezig te zijn.

Het opknappen van oude “schatten” is daarnaast voor mij een heerlijke manier om mijzelf uit te leven. Wel in creatieve zin,  voor het geval je vraagtekens zet bij mijn manier van werken.

Het is allemaal begonnen met een kast die ik zocht voor in de woonkamer van ons vorige huis. Het lukte maar niet om iets naar mijn zin te vinden. Ik wilde graag iets unieks, geen standaard woonwinkelkast of iets van “Zweedse makelij”. Via een collega van mijn man heb ik toen een oude buffetkast gekocht en heb deze zwart geverfd. Ik was erg blij met het eindresultaat en merkte dat onze visite ook lyrisch was over de kast. Dat gaf me zoveel energie om hiermee verder te gaan!

Custom made with ♥

Ik vind het super om mensen blij te kunnen maken met de spullen die ik maak. Groot voordeel daarbij is dat het vaak spullen zijn die zijn gered van een ritje naar de milieustraat of een verder leven in een hoekje van een garage. Sommige spullen verdienen een hernieuwd tweede leven en het voelt goed om daaraan een bijdrage te kunnen leveren.

Kijk gerust rond op de site en ik hoop dat je daarvan net zo blij word als ikzelf. Mocht je een gave kast zien in een kleur waarvan je misschien niet direct enthousiast wordt, of je weet gewoon heel goed wat je wil? No problem. Neem contact met me op voor eventueel kleuradvies en ik ga daarna aan de slag om de kast om te toveren tot “jouw” kast! 

Lieve groeten,